top of page

O NAMA

Sve je počelo kao i svaka ozbiljna priča današnjice uz flašu piva.

Naša firma započinje sa radom 2016. godine sa iznajmljivanjem konzola PS4. Od ovog trenutka se trudimo da poslujemo korektno i da svi naši korisnici budu zadovoljni našom uslugom i uživaju u zabavi. Ovu činjenicu potvrđuje i niz zadovoljnih igrača.

Septembra 2020. godine otvaramo i igraonicu pod istim imenom u centru Novog Sada u na adresi Uspenska 5 između hotela centar i okretnice autobusa. Takođe krajem 2020. godine odmah po izlasku nove PS5 konzole, ubacujemo iste u igraonici i u iznajmljivanju. U igraonici osim PS4 i PS5 konzola u ponudi imamo i profesionalne volane Logitech G29 sa svom pratećom opremom.

Avgusta 2022. godine otvaramo i drugu igraonicu pod istim imenom u Futoškoj ulici preko puta Futoške pijace na adresi Futoška 4, prvi pasaž po ulasku u Futošku ulicu sa Bulevara Oslobođenja na mestu bivše igraonce DOXA.

Kod nas veoma brzo možete dobiti konzolu po veoma povoljnim cenama. Redovno organizujemo akcije i nagradne igre o kojima su upućeni svi putem našeg sajta, facebook stranice i instagram profila.

U slučaju da nemate TV sa HDMI ulazom, kod nas imate mogućnost da iznajmite i TV 43" i obezbedite užitak uz iznajmljenu konzolu. Imamo niz različitih Singlplayer i Multiplayer igara, čija se lista redovno proširuje.

Posetite i naše facebook i instagram stranice i uživajte u nizu zanimljivog sadržaja.

Uverite se i sami u kvalitet.

bottom of page